Нова сграда в Дубай обещава да се превърне в забележителност.

...
Нова сграда в Дубай обещава да се превърне в забележителност.
Коментари Харесай

Нов феномен отваря врати на първи януари в Дубай

Нова постройка в Дубай дава обещание да се трансформира в забележителност. Тя е наречена " Дубай Фрейм " и ще отвори публично порти на 1 януари, предава Българска национална телевизия.
В Дубай към този момент се извисява нова архитектурна забележителност. „ Дубай Фрейм “ е висока 150 метра и коства съвсем 68 милиона $. Състои се от две кули, свързани с 93-метров мост.

Хюсеин Насър Лотах, шеф в Община Дубай: Идеята бе да създадем нещо като забележителност, само че също по този начин постройката ще дава разнообразни услуги и благоприятни условия за занимания. Така че се надявам да се трансформира в място за срещи.

Сградата е въодушевена от концепцията да бъде показана остарялата и новата архитектура на Дубай, предишното и сегашното „ в един кадър “.

В нея се обитава и музей, който наблюдава развиването на града посредством 3D фрагменти и звукови резултати и демонстрира по какъв начин ще наподобява метрополисът след 50 години. Архитект на постройката е Фернандо Донис, който печели конкурс да проектира новото знамение на Дубай измежду 926 оферти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР