Нова рапърка разбуни духовете с появата си на сцена. Певицата

...
Нова рапърка разбуни духовете с появата си на сцена. Певицата
Коментари Харесай

Рапърката Kotenceto Издуха Гери-Никол По Бруталност

Нова рапърка разбуни духовете с появяването си на сцена. Певицата с псевдоним – kotenceto скандализира до степен, която накара Гери-Никол да наподобява като непретенциозно момиче.

kotenceto преди месеци пусна първата си ария – „ Искаш “, дружно с рапъра Marso от Murda boys. Тогава младата хубавица скандализира с фрагменти, на които съвсем като животното от псевдонима си ближе мляко от паничка, а танците, на които рапърите са полуголи, шокираха даже чужденци.

Песента „ Искаш “ дотам скандализира, че въпреки да се трансформира в един от най-големите бг рап шлагери, беше невероятно да се завърти в ефир, поради скандалните фрагменти.

Така огромните малките екрани като The voice и City, които до скоро бяха упреквани за голотата на Гери и Тита, към този момент напълно не се престрашили да излъчат видеото в ефир.

kotenceto провокира мнения освен поради скандалната си визия, само че и заради обстоятелството, че точно рапърката е дамата, която измести „златната“ гимнастичка – Цветелина Найденова от сърцето на рапъра Marso.

След продобиване на Олимпийски орден и голямото почитание, което провокираха гимнастичките след отдръпването си, скандално държание е изцяло изключено от имиджа на Цвети и въпреки тя да беше плануваната звезда, която да изпее ария с Марсо, то за kotenceto подобен проблем не стои на напред във времето. Цветелина и Марсо в последна сметка прекратиха връзката си, написа „България днес“.

kotenceto усърдно пази всякаква информация за себе си, скандалната певица очевидно държи да не се знае нищо за предишното й и е оставила нищожна информация в обществените мрежи.

Преди броени дни излезе новата ария на рапърката – FRK, която незабавно събра стотици мнения, kotenceto още веднъж скандализира, като този път изненадва с клип в жанр Cardi B и Nicki Minaj, които до скоро бяха по бюджета единствено на Гери-Никол. Песента е в типичният рап жанр за чужбина и е нещо ново за пазара, а самата рапърка е мощно отричана и хулена за държанието си в мненията.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР