NOVA подготвя ново екстремно предизвикателство за зрителите, в което най-смелите

...
NOVA подготвя ново екстремно предизвикателство за зрителите, в което най-смелите
Коментари Харесай

NOVA предизвиква участници и зрители в екстремния световен формат „Игри на волята: България“

NOVA приготвя ново рисково предизвикателство за феновете, в което най-смелите могат да се включат. На един хубав български плаж международният формат за първи път ще завладее България. Група решителни българи ще извърнат тил на познатото всекидневие, с цел да покажат силата на човешкия темперамент.

Въоръжени с изострен разум и физическа устойчивост , те ще стигнат до ръба на своите благоприятни условия. ще изпита уменията на участниците в неподозирани обстановки. Предизвикателства за мозъка, тялото и характера. Победата ще завоюва най-хубавият, стигайки до крайния лимит на риска и огромната премия от 200 000 лв..

В борба за територия ще се впуснат три тима, само че единствено единият ще има привилегията да живее в супер разкош. Вторият отбор ще би трябвало самичък да сътвори обикновени условия на живот. А третият – остава без заслон и храна за седмица. Но както и в живота – всичко може да се промени доста бързо и бедността да размени благосъстоянието за часове.

Популярното колумбийско риалити Desafío /Caracol TV/ стъпва на българска земя, с цел да открие новите супер герои. Предизвикай себе си, запиши се за кастинг на и можеш да спечелиш 200 000 лв.!

стартира скоро по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР