Нова мода има в летните почивки. Турция и Гърция вече

...
Нова мода има в летните почивки. Турция и Гърция вече
Коментари Харесай

Нова мода в летните почивки. Разкриха я Злати и Натали

Нова мода има в летните почивки. Турция и Гърция към този момент остават на назад във времето. Хитовата дестинация сега е Италия. Това разкриха водещите на бТВ Златимир Йочев и Натали Трифонова, като признаха, че и двамата са прекарали отпуските си на Ботуша.

Зрати и Натали направиха огромна реклама на Италия.
-->
Йочев е почивал в Бари и покрайнините. Той се изфука със фотография на паметника на популярния артист Доменико Модуньо, създател на фамозната ария „ Воларе “.

„ И аз по този начин разтварям ръце като видя морето “, показа журналистът за статуята, която се намира в Полиняно а Маре.

Натали пък сподели и от екрана на малкия екран фотосите си от сантименталната си разходка в Италия, които неотдавна провокираха възторг в обществените мрежи.

И тя, и Злати предложиха на феновете лятото да им е италианско, а не да речем гръцко или… българско.

Живка Попатанасова довърши рецензията към гръцкия туризъм, като заяви, че традицията да се носи вода и самун като комплимент в заведенията, преди още да си поръчал, към този момент изчезва. Тя изясни, че гостоприемният жест към този момент не е безвъзмезден, а се калкулира в сметката.

Това е наклонност от последните години след пандемията, която унищожи туризма и в Гърция. „ Вече не ти носят и безвъзмездна вода с фрапето на плажа “, добави тя.

Нещо повече, студената вода се продава по-скъпо, като обяснението на гръцките търговци е, че токът е безценен.

Живка и сътрудника й от спорта Калоян Кюркчиев отсрамиха bTV, като споделиха по някоя хубава дума и за почивката в България.

Спортният кореспондент сподели хубостта на Стара планина, а колежката му – превъзходен залез от Южното Черноморие. И вследствие на това, Златимир Йочев безусловно се разтопи, написа vihrogon.bg.

Той разпозна незабавно, че това е плажът „ Сърцето “ край Резово, където е предложил брак на брачната половинка си Марина Цекова, известна тв водеща.

Натали, която очевидно е на сантиментална вълна и тематиката с предложенията и пръстените очевидно я вълнува доста, незабавно изиска детайлности. Злати обаче сподели, че към този момент ги е разказвал в ефир и може отново да го направи, само че някой различен път
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР