Нова книга, която описва последните моменти на кралица Елизабет II,

...
Нова книга, която описва последните моменти на кралица Елизабет II,
Коментари Харесай

Чарлз „многократно се е обаждал на Хари“, за да каже, че кралицата е починала, но обажданията „не са преминали“

Нова книга, която разказва последните моменти на кралица Елизабет II, опроверга по-ранни изказвания, направени от принц Хари, предполагайки, че никой не е споделил негова обичана баба е умряла.

Херцогът на Съсекс инцидентно беше в Обединеното кралство, с цел да участва на премиите WellChild през септември 2022 година, когато монархът се разболя. При новината монархът се е разболял, той се качва на аероплан в конкуренция с времето и отлита на север, с цел да бъде до леглото й. За страдание, преди да успее да дойде да се сбогува.

Преди това той предложи в книгата си Spare, разбра от BBC News. Но нова книга, Чарлз III: Нов крал. Нов съд. Вътрешната история от Робърт Хардман опроверга изказванията, направени от петия в линията за заместничество на трона.

В сериализация в MailOnline той написа: „ Херцогът на Съсекс към момента беше във въздуха и на открито на контакт. В записките си Спейр той допуска, че никой не му е споделил и че е бил заставен да научи новините от уеб страницата на BBC, до момента в който с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР