Нова жалба за сексуално посегателство по време на снимки в

...
Нова жалба за сексуално посегателство по време на снимки в
Коментари Харесай

Нова жалба за сексуално посегателство срещу Жерар Депардийо

Нова тъжба за полово посягане по време на фотоси в Дуе-ан-Анжу, Франция, през 2014 година, е подадена против Жерар Депардийо през януари, заяви Агенция Франс Прес.

Жалбата е подадена в Париж за " полово посягане против уязвимо лице от лице, злоупотребяващо с престижа на служебното си състояние ".

Инцидентът е от март 2014 година

Според локалния вестник " Курие дьо л'уест " събитията, разказани от дамата, някогашна асистентка, която по това време е била на 24 години, са се случили " по време на фотосите на кино лентата Le Magicien et les Siamois, режисиран от Жан-Пиер Моки ".  В изявление за районния вестник младата жена, поискала да резервира анонимност, разказва " дланите му по цялото й тяло " и " неприличните думи " на артиста на снимачната площадка.

Жерар Депардийо, който е на 75 години, беше упрекнат през декември 2020 година в обезчестяване и полово посягане след тъжба от актрисата Шарлот Арнулд, която заяви за две изнасилвания в края на август 2018 година в дома на артиста в Париж.

Жалбата на актрисата Елен Дарас, която упреква Жерар Депардийо, че я е нападнал полово по време на фотоси на филм през 2007 година, е отхвърлена заради отминалост.

През декември 2023 година испанската журналистка и писателка Рут Баса също подаде  тъжба в Испания против артиста за обезчестяване през 1995 година в Париж.

В началото на октомври артистът отхвърли към този момент повдигнатите против него обвинявания, като настоя, че не е " нито изнасилвач, нито див звяр " в отворено писмо, оповестено във в. " Фигаро ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР