Нова има в живота на Джулиана Гани, научи HotNews. Плейбойката,

...
Нова има в живота на Джулиана Гани, научи HotNews. Плейбойката,
Коментари Харесай

Малката Джулка завъртя авантюра с един от секссимволите на родното кино

Нова има в живота на Джулиана Гани, научи HotNews. Плейбойката, която е в развой на бракоразвод и с втория си брачен партньор, към този момент е подхванала паралелна връзка с известен български артист. Не става въпрос обаче за Станислав Яневски, с който я обвърза наскоро някогашният ѝ обичан - фитнес инструкторът Илиян.

Малката Джулка в действителност върти обич с един от младите секссимволи на родното кино, а точно Иво Аръков, който в предишното въртеше обич с Мария Илиева и Мика Стоичкова. Гани била забелязвана не един път пред кооперацията на артиста в региона на столичен мол, покрай италиански ресторант. Като удостоверение на връзките им е и фактът, че наскоро двамата са пътували едновременно до Лондон.
свързани новини15739на 17.12.20219895на 06.12.2021
Макар Гани да не е обявявала пътуването си в обществените мрежи, тя е отскочила до Англия и повода е точно Аръков. Отношенията им обаче се пазят в дълбока загадка, тъй като артистът към момента не е завършил последната си връзка с пловдивчанка. Заварката сред Джулиана и Иво е почнала още по време на присъединяване ѝ в предаването " Мармалад " по бТВ. За първи път двамата имали опция да се опознаят около телевизионната изява на силиконката, където Аръков е водещ с Радост Драганова.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР