Нова Година е един от най-очакваните празници в годината. Това

...
Нова Година е един от най-очакваните празници в годината. Това
Коментари Харесай

Най-скъпите новогодишни менюта

Нова Година е един от най-очакваните празници в годината. Това е времето, в което сме с обичаните си хора на топло пред камината, времето, в което си вършим равносметка за миналата година и по едно и също време с това сме изпълнени с вяра за идната. С наближаването на новогодишната вечер идва и моментът, в който би трябвало да изберем и нашето новогодишно меню. Изобилието от ястия ни слага пред сложен избор. Foodpanda показва някои от най-скъпите новогодишни менюта.

Вариант 1: Салата от авокадо и краставици с глазирано козе сирене и малинова редукция, патешко магре с цикория и порто сос, шоколадов мус гарниран със замразени ягоди и сладолед.

Вариант 2: Микс от салати със студено домашна маринова сьомга, телешко карпачо с класико сос, свинско бон филе с микс от горски гъби и винен сос, боровинков чийзкейк с шоколадова глазура.

Вариант 3: Свежа салата с прошуто и бурата и лимоново-зехтинов дресинг, панини с гъби, козе сирене и масло от трюфели, шоколадови трюфели.

Вариант 4: Грилован октопад върху пюре от нахут, гъши дроб върху хрупкав бриош във винен грейпфрут сос, шоколадово суфле.

Вариант 5: Тартар от риба звук с терияки и лайм, патица магре с лавандулов мед, ким, чили и звезден анасон върху лимец с моркови и печени ябълки, брауни с тиква, топъл шоколадов сос, пясък от тиква и домакински сладолед с тиква.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР