Nova (Гърция), член на United Media, водещата медийна компания в

...
Nova (Гърция), член на United Media, водещата медийна компания в
Коментари Харесай

United Media и Община Атина организират полуфиналния кръг на журиране за Международните награди Emmy®

Nova (Гърция), член на United Media, водещата медийна компания в Югоизточна Европа, разгласи партньорството си с Община Атина за осъществяване на процеса на асортимент в две категории в полуфиналните кръгове на журирането за Международните награди Emmy® в Атина.

Община Атина и Nova (Гърция) бяха определени да образуват жури, което ще дефинира спечелилите в две категории. Двете журита ще се срещнат в Атина през септември на събитие, което ще включва конференции, визити на членовете на журито на културни монументи в Атина и влиятелна галавечер.

Международната академия пътува всяко лято, от юни до септември, до повече от 25 места за осъществяване на полуфиналите. Етапът на полуфиналите е значима стъпка в процеса на асортимент на номинираните и отлична опция за основаване на контакти за домакините и утвърдените журита на Академията. Журитата са формирани от експерти от телевизионната и филмовата промишленост, продуцентството и креативната промишленост в киното.

Това е втората поредна година, в която United Media е поканена от Академията на премиите Emmy® да взе участие в процеса на асортимент и номиниране по време на полуфиналния стадий.

Миналата година събитието се организира в Дубровник. Тази година Атина бе определена за срещата на най-хубавите експерти от развлекателната промишленост, а Nova (Гърция) сплотява напъните си с Община Атина за безпроблемното протичане на селекционния развой, както и за галавечерята, с която обичайно приключва журирането.

Партньорството с Община Атина подсигурява триумфа на събитието в Гърция и насочва вниманието на интернационалните медии към Атина, която през последните години постоянно е била фон на огромни продукции със световноизвестни звезди. С това значимо събитие Гърция затвърждава позициите си в областта на художествените продукции, като в същото време акцентира капацитета на страната и способността ѝ да бъде хазаин на сходни събития на влиятелни организации, с помощта на партньорството на мощни компании и публични институции.

Nova (Гърция) с горделивост приема поканата на Международната академия за телевизионно изкуство и дружно с Община Атина продължава напред за триумфа на полуфинала на Международните награди Emmy® в Атина.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР