Нова детска площадка радва малчуганите в детска градина Ивайло“ във

...
Нова детска площадка радва малчуганите в детска градина Ивайло“ във
Коментари Харесай

Нови катерушки, люлки и пързалки радват малчуганите в търновската детска градина „Ивайло“

Нова детска площадка радва малчуганите в детска градина „ Ивайло “ във Велико Търново. На разположение на дребните великотърновци са модерни люлки, катерушки, пързалки и други уреди за занимания и игри. Инвестицията е в размер на близо 34 000 лв. и e обезпечена от „ ЕКОПАК България “, вследствие на публично-частно партньорство с Общината.

Със занимателни скечове, песни и танци децата посрещнаха кмета Даниел Панов, Тодор Бургуджиев – изпълнителен шеф на компанията спомоществовател, както и останалите посетители на празника. Кметът на Велико Търново благодари за благородното начинание и уточни, че когато локалната власт, бизнесът и обществото работят дружно, хубавите неща в старопрестолния град се случват бързо.

„ Продължаваме да обновяваме дворовете и площадките и напълно скоро няма да има детска градина, където това да не се е случило. Инвестиции като днешната са доста значими за Велико Търново, защото са ориентиран към дребните великотърновчета – точно те са бъдещето на нашия град и на България “, разяснява Даниел Панов. Той пожела на децата да пазят новите придобивки, до момента в който играят, да приготвят писмата си до Дядо Коледа и след 1 декември да ги пуснат в Коледната поща в парк „ Марно поле “.

 i

Малчуганите в ЦДГ „ Ивайло “ бяха приветствани и от Тодор Бургуджиев, който им благодари за чудесните осъществявания. На финала на тържеството деца, учители и посетители пуснаха дружно балони.

Пред довеждане докрай е обновяването на площадката и в детска градина „ Здравец “, където инвестицията също е обезпечена от „ ЕКОПАК “, по линия на публично-частното партньорство.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР