Нов стенопис, за който е потвърдено, че е дело на

...
Нов стенопис, за който е потвърдено, че е дело на
Коментари Харесай

Нов стенопис на Банкси, изобразяващ дърво, се появи през нощта, докато фенове се спускат по лондонската улица

Нов стенна живопис, за който е доказано, че е дело на суперзвездата на уличното изкуство Банкси, се появи през нощта в лондонския парк Финсбъри.

Произведението, което украсява стената на постройка, демонстрира напръскване на зелена багра зад безлистно дърво, което наподобява на листа. Наблизо има и образец на жена, която държи маркуч под налягане.

Феновете на Банкси се спуснаха на северната лондонска улица в понеделник, с цел да видят сами най-новите творби на изкуството, макар обстоятелството, че художникът не е поел публично отговорност за него към момента.

„ Според мен това наподобява като мъртъв документ “, сподели Джеймс Пийк, журналистът, който сътвори сериала „ Историята на Банкси “ на BBC Radio 4. Пийк, който приказва пред BBC, откакто се втурна към мястото на стенописа на Hornsey Road, откакто получи сигнал, сподели, че счита, че това е същинското нещо.

„ Но както постоянно с Банкси – в никакъв случай не се знае, до момента в който той не признае, като го разгласява на уеб страницата си “, добави той. Феновете н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР