Нов случай на брутална агресия на пътя. Задържан е 45-годишен

...
Нов случай на брутална агресия на пътя. Задържан е 45-годишен
Коментари Харесай

Нов случай на агресия на пътя: Мъж нападна жена в Пловдив

Нов случай на брутална експанзия на пътя. Задържан е 45-годишен мъж, който е нападнал жена в колата ѝ в Пловдив.

Непознатият я настигнал, откакто тя направила противоположен завой. Принудил я да спре и тръгнал да се саморазправя с нея.

Единствено фактът, че Албена Чавдарова съумяла да се заключи в автомобила, най-вероятно я е избавило от физическа разпра. По думите ѝ мъжът блъскал по прозорците и опитвал да доближи до нея по всевъзможен метод. В последна сметка изтръгнал двете странични огледала, след което потеглил в незнайна посока.



В колата с нея е пътувала онкоболна жена, която също е в стрес след случая.



По време на неочакваното нахлуване Албена снима с телефона си и фрагментите качва в обществените мрежи. Жената счита, че с държанието си на пътя по никакъв метод не го е провокирала или заплашила до момента в който е правила противоположен завой на Кукленско шосе. Но даже и да не е решила вярно пътната конюнктура, Албена не позволява, че сходна реакция е съответна.

" Той удряше с двете ръце по този метод с цялата си тежест по стъклото, не съумя да го счупи за благополучие, опита се да ме удари през отворения гюрук откъм гърба. Не искам да изтъквам псувните, които бяха - повтаряше се едно и също. Другото, което ми споделяше, беше: " Ще ти разбия главата, ще те убия! ". Желанието ми да приказвам с вас не е, с цел да предизвикам някакво по–тежко наказване за господина, а това да покажа на хората, че не трябва в такива обстановки да си мълчат, тъй като експанзията на пътя към този момент стана пандемия ", споделя Албена Чавдарова.

Агресивният мъж е с престъпна регистрация за съзнателно увреждане на непознато имущество. Очаква се прокуратурата да изиска непрекъснатото му задържане.

Още детайлности вижте във включването на Нели Ангелова


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР