Нов случай на агресия на пътя – шофьор се оплака,

...
Нов случай на агресия на пътя – шофьор се оплака,
Коментари Харесай

Кошмар на пътя! Шофьори се биха почти 10 минути на кръстовище в София

Нов случай на експанзия на пътя – водач се оплака, че е бил атакуван и се е наложило да отвърне на удара, оповестява bTV. Малко преди 8 сутринта в понеделник Илия Пчеларов пътува за работа.

По думите му на натовареното кръстовище на улиците „ Тодор Александров” и „ Вардар” го засича различен автомобил и стопира на зелен светофар.
 Агресия на пътя
Снимка: btvnovinite.bg
„ Той потегля за малко и стопира внезапно. Аз към този момент съм тръгнал зад него, чукнах го леко по бронята”, споделя Пчеларов.

По думите му последвала непредвидена експанзия от страна на другия водач.
 Агресия на пътя
Снимка: btvnovinite.bg
„ Идва към моята кола с ръкомахане, кряскане, псувни. Той стартира да ме удря в лицето непосредствено. И аз започнах да се удрям с него, да се защитя. Меле, побутване, дърпане, ритване. Аз го уцелих един път, той побесня и ме удари втори път”, споделя Пчеларов.
 Агресия на пътя
Снимка: btvnovinite.bg
Сблъсъкът сред двамата водачи продължава към 10 минути и завършва едвам след намесата на служители на реда. Засега от Министерство на вътрешните работи не са намерили запис на случая, а двамата водачи са подали тъжби.

Наш екип опита да се свърже и с другия водач, само че телефонът му е изключен. Според наши източници неговата версия е, че той е нападнатият и че му е породена междинна телесна щета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР