Нов скандал с за гърми с пълна сила. В сигнал

...
Нов скандал с за гърми с пълна сила. В сигнал
Коментари Харесай

СИГНАЛ НА ПИК: Готви се брутална манипулация на изборите в неделя

Нов скандал с за гърми с цялостна мощ. В сигнал до организация ПИК осведомени с изборния развой разкриват следващата скица, която може да предопредели изхода от балотажа в неделя.

В писмо до медията ни те се тормозят за честността на изборите, тъй като за са запечатани условно. Според сигнала, към който те изпращат и фотоси, имат редица благоприятни условия за свързване - посредством wi-fi или блуутут, което съществено може да компрометира изборния развой.
свързани новини1790преди 11 часа
“Пломбите затварят достъпа до входовете на машината, която от вътрешната страна е един напълно елементарен компютър, само че действително всяка машина може да бъде отворена с развиването на няколко болтчета, освен това без да се нарушават пломбите. По този метод се осъществя пряк достъп до устройството и неговите входове, които са много и разнородни “, изясняват подателите на сигнала.

На дънната платка на машината има конфигуриран wifi модул, който разрешава потреблението на технологията Wi-Fi Direct, която е P2P технология за достъп без интернет от една на последваща машина. Тази технология разрешава елементарен достъп по паметта и стратегиите на машината за гласоподаване, не престават с разкритията те.

“На дъното на машината има конфигуриран и блутут, а също по този начин има USB портове, портове с разнообразни пинове за свързване на спомагателни устройства и даже читател за карти памет, вид SD. Тези съставни елементи са фабрично конфигурирани върху всяка машина, само че интензивността им зависи както от диаграмата на машината, за която нямаме данни. Чрез тази диаграма може да се изследва тъкмо кой чип по какъв начин се задейства и работи. Подобна техническа диаграма може да се изготви и посредством експертиза “, се споделя още в сигнала до ПИК на хардуерни експерти във връзка сигурността на за гласоподаване.

Така остава отворен въпросът по какъв начин може да се подсигурява честността на изборите в неделя и дали даже не могат да се манипулират от разстояние.

















Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР