Нов скандал разтърси мрежата и породи куп въпроси относно връзката

...
Нов скандал разтърси мрежата и породи куп въпроси относно връзката
Коментари Харесай

Нов скандал! Къде е годежният пръстен на Лена?

Нов скандал раздруса мрежата и породи куп въпроси по отношение на връзката на Лена Бориславова и някогашният зам.-шеф на 46-ото Народно събрание Мирослав Иванов. За да опровергаят всички клюки за раздялата им двата си проведоха общо предизборно събитие в Благоевград " На кафе с Лена и Миро " и вместо сватбена фотография пуснаха избирателен афиш.

Но в мрежата се появи пропагандно видео на което именитият годежен пръстен, който Лена сподели в Народното събрание, ту се появява, ту изчезва.
-->
Положението безусловно е " Тука има, тука нема! ", писа БЛИЦ.

Във видеото са наслагвани разнообразни фрагменти – на едните Лена държи мишка на преносим компютър и е без диаманта си, на други пък хваща телефона си и бижуто към този момент е там.

Накрая видеото още веднъж приключва с общ кадър, на който украшението още веднъж липсва от пръстта й.

Не е ясно за какво Бориславова е махнала годежния си пръстен, само че несъмнено поражда хипотезата дали някой просто не я е подсетил, че е редно да носи бижуто на клипа, откакто към този момент е почнало снимането му.

Скандалният пръстен, придобил злополучна известност, Бориславова получава от Мирослав преди 9 години по извънредно прочувствен метод, след което се врича да му е половинка и му дава обещание безконечна честност. До сватба обаче и до ден сегашен не се е стигнало, а бижуто от време на време изчезва от ръката й.

Няма по какъв начин да не се запитаме преструва ли се Лена на обвързана жена, заслон ли е това или пък просто е разсеяна и за миг е махнала бижуто. Отговорът може да даде единствено и само тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР