Нов скандал разтърси БСП днес – каква е съдбата на

...
Нов скандал разтърси БСП днес – каква е съдбата на
Коментари Харесай

Нов скандал! Паскалев разтърси БСП

Нов скандал раздруса Българска социалистическа партия през днешния ден – каква е ориста на Костадин Паскалев. Емблематичният социалист с голям престиж в партията разгласи съществено решение.

-->
" Напускам Националния съвет на партията, само че оставам в Българска социалистическа партия ", сподели Паскалев преди представянето на новата коалиция " Левицата ".

Заедно до него на масата седнаха доктор Цветеслава Гълъбова от Инициативния комитет за издигане на Румен Радев за втори мандат, Татяна Дончева от " Движение 21 ", Румен Петков от АБВ, Мая Манолова от " Изправи се БГ ", Спас Панчев от Земеделски съюз " Александър Стамболийски " и Валери Жаблянов, който бе един от изключените на конгреса на Българска социалистическа партия в събота.

Никой от тях не сподели кой ще е водачът на това обединяване, " само че вие може да се досетите ", многозначително сподели Татяна Дончева.

" Не мога да позволи да ме унижават ", изясни Паскалев решението си да напусне Националния съвет на Българска социалистическа партия. Той разяснява, че случилото се през вчерашния ден на аления конгрес, е " най-позорният епизод в историята на Българска социалистическа партия - при цялостно безмълвие да допусне да бъдат изключени млади социалисти ".

" Костадин Паскалев, настоящ член на Българска социалистическа партия, който по нашия Устав, преди малко се самоизключи от партията ", това написа във Facebook зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров, минути откакто завърши живото предаване на конференцията на новата Левица, водена от Костадин Паскалев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР