Нов сигнал за проблемна дупка на улицата във Варна изпрати

...
Нов сигнал за проблемна дупка на улицата във Варна изпрати
Коментари Харесай

Читател на Петел разказа история от Варна за дупка, ремонт, прах, булевард... И още нещо

Нов сигнал за проблематична дупка на улицата във Варна изпрати четец на " Петел ". По негово пояснение, тя се образувала на пътя на огромните строителни машини, които построяват новото трасе на бул. " Левски " и в началото била запълнена. Но след това почнали дъждовете.

Ето какво изясни нашият четец, който ни изпрати и фотоси от мястото:

" Това е дупка от близо 2 седмици. Големите камиони минаващи по улицата ни, които работят по " огромния бул. ", я направиха, след което сами я запълниха. Но след дъждовете освен,че се отвори, ами и стана още по-голяма.



Вече седмица никой не идва да я запълни,а камионите и колите колкото да се разминават. На никой не му пука за нас -живеещите в региона. Освен прахоляка, с изключение на шума, в този момент и дупки... Камионите натоварени със земна маса минават без да са си пуснали " покривалото " или както там се назовава. Почнаха да минават 2-3 пъти да чистят прахоляка с машините, само че стопираха. Сега единствено нещастни женички метат, ей така, едвам се види, че има придвижване и активност. Това е на самото Колело - от 6 месеца е по този начин, от 7 ч. сутринта, та чак до зрдач. "


 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР