Нов расистки скандал се разрази с участието на английски клуб.

...
Нов расистки скандал се разрази с участието на английски клуб.
Коментари Харесай

Случай на расизъм и в мач на Ливърпул, разследват го

Нов расистки скандал се развихри с присъединяване на британски клуб. Този път става дума за Ливърпул.

Феновете на " мърсисайдци " опънаха афиш по време на мача с Генк в Шампионската лига, на който паралелно до трофея от Шампионската лига театралничи нападателят Дивок Ориги. Белгиецът е хванал с едната ръка трофея, а с другата държи личния си сексуален орган, изобразен хиперболистично голям. Имало е и викания " Дивок с огромния член ".

От Ливърпул се възмутиха от този банер, който съгласно тях е представлявал " обиждащ породист стандарт ". Затова от клуба създали всичко допустимо той да бъде свален допустимо най-бързо. Още повече, че висял над главите на две дами.

" Ръководството на Ливърпул показва тоталното си отвращение от обидния афиш, повдигнат на трибуните с наши последователи на стадиона в Белгия преди първия съдийски сигнал на мача. За да сме ясни, той изобразява обиждащ расистки стандарт и е изцяло недопустим.

Действахме бързо, с цел да може този афиш да бъде отхвърлен и в този момент работим с локалните управляващи, както и с защитата на стадиона в Генк, с цел да идентифицираме виновните за този случай. Когато ги открием, те ще бъдат осъдени с цялата суровост на ограниченията, които подхващаме при такива актове ", написаха от клуба.
 Юрген Клоп: Мачът не ми хареса, само че в някои връзки бяхме брилянтни
Юрген Клоп: Мачът не ми хареса, само че в някои връзки бяхме брилянтни

" Резултатът е добър "

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР