Нов предизборен спаринг между Корнелия Нинова и Георги Гергов се

...
Нов предизборен спаринг между Корнелия Нинова и Георги Гергов се
Коментари Харесай

Нов спаринг Нинова - Гергов заради Пловдив

Нов избирателен спаринг сред Корнелия Нинова и Георги Гергов се разигра през днешния ден поради вота в Пловдив.

Бившият водач на Българска социалистическа партия под тепетата Георги Гергов, който бе изключен от партията, остро нападна Нинова поради водачите на листи. Според него грешката на „ Позитано ” 20 е, че не е заложило на локални хора.

„ Нинова би трябвало да отговори - идва в Пловдив, с цел да води война с Георги Гергов, или да бие Бойко Борисов. Какво ще създадем в Габрово, какво ще създадем в Смолян със Сашо Симов, в Кюстендил - с оня от Враца. Какво става? Тези области си нямат кадърни хора ли? Ние в Пловдив, по този начин се обрисува, че в случай че създадем двама депутати, няма да имаме човек от града ”, разяснява Гергов пред Нова тв

Корнелия Нинова да ме беше питала, да и обясня, че Пловдив е наследник град. При Христо Иванов, при Мария Капон, в случай че я издигне Мая Манолова, и при Бойко Борисов ”, сподели още Гергов.

Малко по-късно Нинова предстоящо отвърна на удара. " Много е елементарно да си избереш регион, в който Българска социалистическа партия е първа политическа мощ, само че не е лидерско. Според мен водачът би трябвало да отиде на най-трудното място и да окуражи хората. Да поеме най-тежката борба, а Пловдив е тежка борба. На разнообразни избори ние там сме стигали до пета политическа мощ. Затова избрах това предизвикателство и считам, че по този начин се прави и го приемем за мой дълг да отида на най-тежкото място и да изнеса на гърба си най-тежката борба. ", сподели соцлидерът.

" Работим за продобиване на тези избори. Знаем какво би трябвало да създадем с ръководството на България - имаме подготвена стратегия и хората, които да я осъществят. Продължаваме с положителна акция, която взема решение проблемите на хората и подсигурява възобновяване на България ", безапелационна е Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР