Нов мегатрансфер се подготвя от италианския хегемон Ювентус. Торинци привлякоха

...
Нов мегатрансфер се подготвя от италианския хегемон Ювентус. Торинци привлякоха
Коментари Харесай

Ювентус вади 200 милиона евро за Салах

Нов мегатрансфер се приготвя от италианския хегемон Ювентус. Торинци привлякоха през лятото Кристиано Роналдо от Реал Мадрид, а в този момент са вперили взор в египетската звезда на Ливърпул Мохамед Салах.
 Мохамед Салах е следващият футболист, който бе увековечен със странна стауя
Според Sky News Arabia офертата на Ювентус е на стойност 200 милиона евро и в случай че договорката се реализира, Салах ще стане вторият най-скъп футболист в света след бразилеца Неймар. Той беше притеглен от Пари Сен Жермен за 222 милиона евро, колкото беше откупната му уговорка за предсромчно преустановяване на контракта с Барселона.

Ръководството на " Старата госпожа " е разискало готвения трансфер с Роналдо и другите водачи на Ювентус, които са дали благословията си.

Салах е един от най-актуалните футболисти в света сега. Той е на 26 години, а в събота означи 20-ия си гол за Ливърпул във всички шампионати. Той стана първият състезател на Ливърпул с такива индикатори след Луис Суарес.

В последните дни Салах даде мотив за смешки по собствен адрес в лагера на Ливърпул, откакто си обръсна брадата.

" Така към този момент ти имам вяра, че си на 26 ", написа съотборникът му Деян Ловрен под фотографията на Мо в Инстаграм.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР