Нов личен приоритет обяви Корнелия Нинова. Освен върху социалната справедливост

...
Нов личен приоритет обяви Корнелия Нинова. Освен върху социалната справедливост
Коментари Харесай

Нинова с нова цел. Защо отива в Пловдив?

Нов персонален приоритет разгласи Корнелия Нинова. Освен върху обществената правдивост и подпомагането на бедните, соцлидерът се концентрира и върху културата. Тя разгласи, че ще прави нов мегамузей под тепетата.

„ За мен един от най-важните цели е развиването на културата и духовността. А Пловдив е извънреден център на просвета и нематериалност и по тази причина ние предвиждаме един % от Брутният вътрешен продукт на България да се отделя за сферата просвета и нематериалност. Ще работя по тази причина с всичките си сили. ”, съобщи Нинова, оповестиха от „ Позитано ” 20. Това е едно от обясненията за какво първата социалистка отиде да води БСП-листата в Пловдив, където има най-голяма вътрешна съпротива, водена от предприемача Георги Гергов.

„ Българска социалистическа партия упорства за преотстъпване на част от събрания налог от приходите на физическите лица да остава в общината, а не да се раздава еднолично от бюджета на страната от един човек. Като остане в Пловдив ще помогне на общината, да вземем за пример, да направи един план, за който аз бих работила и към този момент работя - постройката на Българска народна банка да се трансформира в музей, който да събере в себе си артефактите, историята и археологията от останалите музеи на Пловдив ”, сподели още Нинова в изявление за Дарик радио – Пловдив.

Мога да допринеса за смяна в Пловдив, тъй като е сложна и предизвикателна борба. Както знаете партията в последните избори не стоеше добре в Пловдив. Смятам, че водачът би трябвало да е там, където е мъчно, с цел да се даде и кураж и мощ на хората, които желаят смяната, изясни още Нинова.

 „ Ще разгадавам на членовете на партията, които поддържат нашата политика до момента, и на честните и честни пловдивчани, които желаят Пловдив да се промени, да се понижи корупцията, да се усъвършенства инфраструктурата, и да има благоприятни условия за развиване на културата и археологията, зелените системи, предприятията ”, съобщи социалистката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР