Нов кей, дълъг около 200 метра, се е появил пред

...
Нов кей, дълъг около 200 метра, се е появил пред
Коментари Харесай

Биволъ обвини Доган, че е взел с измама нова част от територията при Росенец

Нов пристан, дълъг към 200 метра, се е появил пред сарая на Ахмед Доган в Росенец - без ниро един строителен документ, твърди уеб сайтът за проверяваща публицистика " Биволъ ".

Според изказванието на уеб страницата за проверяваща публицистика, кеят бил показан като действителен още от 80-те години на XX век. Само че уеб сайтът се базира на собствен по-ранен материал, като в него прави параленост на база сателитни фотоси и по какъв начин за година и половина в действителност се появяват тези 200 метра.
" До февруари 2018 м. кеят е дълъг към 50 метра. Ноември 2019 година към него са пристроени още 220 м. Новото огромно оборудване е с обща дължина 270 м. и оформя нова марина, в която могат да се приютят огромни яхти ", написа " Биволъ ".
" Няма план, няма строително позволение, не е осъществяван строителен контрол, няма Акт 14, 16 или каквото и да е било от комплекта строителни бумаги, изискван по няколко закона ", се споделя още в материала!
Сайтът за проверяваща публицистика твърди, че това е позволено с констатация за построен вълнолом още преди 40 години – от " Хермес Солар ", компанията, която публично стои зад парцела, именуван морският сарай на Доган. " Биволъ " упорства с това да се заеме прокуратурата.
Какво споделят виновните институции, въпреки и да приказват малко – научете в този материал!
Още: " Използва ли Доган въздействието си, с цел да получи общинска благосъстоятелност в Бургас? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР