Нов голям ремонт ще блокира част от движението в столичния

...
Нов голям ремонт ще блокира част от движението в столичния
Коментари Харесай

Нов голям пътен ремонт в София блокира трафика

Нов огромен ремонт ще блокира част от придвижването в столичния квартал " Овча купел ". От през днешния ден, 28 юни, затварят сектор от улица " Монтевидео ". Очаква се ремонтът да продължи до 10 септември.

Затвореният сектор ще е сред улиците Академик " Константин Пашев " и улица 763. Целта е пътното платно да бъде разширено и да има по две ленти в двете направления. През интервала на ремонта градският превоз ще продължи да се движи, само че с изменен маршрут като се разкриват краткотрайни спирки близки до сектора, който е затворен.

Междувременно не престават и другите поправки в София. На 14 юни за ремонт беше затворена и основна част от Околовръстното шосе на София - сред Младост и Горубляне. От двулентов - пътят ще стане с шест ленти, ще бъде построен и надлез. Заради ремонта водачите, които единствено минават през София, идващи от Тракия " и " Хемус " санасочвани към северната дъга на околовръстното, а тези, които желаят да влязат в столицата употребяват различни направления. Очаква се ремонтът на Околовръстното шосе да завърши на 10 септември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР