Нов документален филм разкри как кралското семейство празнува празниците. Сандрингам:

...
Нов документален филм разкри как кралското семейство празнува празниците. Сандрингам:
Коментари Харесай

Силни коктейли и много игри – Коледата в Сандрингам

Нов документален филм разкри по какъв начин кралското семейство чества празниците. „ Сандрингам: Кралицата по Коледа “ споделя за заниманията по време на тържествената вечеря, мощните коктейли на принц Филип и изключителния съзтезателен дух, вълнуващ всички, когато игрят бордови игри.

Кралското семейство нормално идва в имението в Норфолк на Бъдни вечер и веселбата стартира незабавно. Кралски специалисти споделят, че Кралицата си пада по мартини, до момента в който другите посетители предпочитали шампанско. След първичните питиета фамилията сяда за вечеря на свещи със шестстепенно меню. Всички се отдават на песни и танци и си разменят дарове. Интересното е, че кралските особи се съревновават кой ще подари най-шантавия подарък. По време на първото си посещение, принцеса Даяна не знаела това и връчила на принцеса Анна кашмирен пуловер, а получила в отогвор подложка за тоалетна хартия. Никой не си ляга преди Кралицата и купонът нормално продължава до 2 или 3 часа през нощта.

На Коледа всички стават рано за закуска. Всеки е на „ самообслужване “ и получава коледни чорапчета от Кралицата с дарове и плодове. След това отиват на черква под светлината на прожекторите. Следва кралската вечеря, след която всички се любуват на формалното изказване на Елизабет. Кралицата и Филип остават в Норфолк до началото на февруари, с цел да почетат годишнината от гибелта на Джордж VI, а всички останали членове на фамилията си потеглят още на втория ден на Коледа.

Преди празничните занимания да стартират, принц Филип приготвя украсата в двореца. Кралицата първо утвърждава декорацията, след което Филип слага златната звезда на върха на елхата. Елизабет Втора подписва коледни картички за целия си личен състав и идва време за гостите. По традиция последи идват принц Чарлз и Камила.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР