Нов доклад разкрива, че пиенето на две чаши чай на

...
Нов доклад разкрива, че пиенето на две чаши чай на
Коментари Харесай

Две чаши чай на ден „могат да намалят стреса и да ви помогнат да спите“, установява ново проучване

Нов отчет разкрива, че пиенето на две чаши чай дневно може да ви помогне да се чувствате по-малко уплашени и да спите по-добре.

Проучването, което преглежда 33 разнообразни изследвания, в това число осем изпитвания върху хора, е извършено от Консултативния панел за чай (TAP) и е написано от специалисти по хранене и богатство. Те откриха, че няколко типа чай могат да подобрят съня ви и да се оправят със напрежението. Те включват нормалния ви черен чай, класическата английска чаша, както и зелен чай, немска лайка, лавандула, роза, жасмин и пасифлора.

Според проучвания от Обединеното кралство, Съединени американски щати и Холандия, един при четирима възрастни не получава целесъобразните 7-9 часа сън всяка нощ. Д-р Тим Бонд, който написа новото изследване, сподели: „ Нашето проучване откри, че неочакван брой разнообразни типове чай могат да понижат напрежението и да доведат до по-добър сън и релаксация. Инфузиите на билков чай ​​вероятно са по-известни със своите успокояващи свойства, само че изследванията също так...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР