Нов ден започва, нова порция от смешки се излива в

...
Нов ден започва, нова порция от смешки се излива в
Коментари Харесай

Хуморески – как пак ни правят на маймуни за всичко

Нов ден стартира, нова порция от смехории се излива в осведомителния поток. Такива смехории, които до не чак толкоз от дълго време си мислех, че е срамно да ги споделят даже, тъй като доста се излагат, в действителност обаче се оказаха много рискови. Достатъчно е да се огледаме до каква степен ни докараха – в случай че още можем да виждаме без потребност от диоптър плюс безконечност.
Едно по едно – първо, тъй като е надалеч по-важно, децата. Кметицата на София Йорданка Фандъкова най-сетне си сподели носа – пред bTV, и сподели, че се строят нови 10 детски градини! Браво – а къде се строят, г-жо Фандъкова? Там, където има най-голяма потребност ли или там, където няма такова неистово предпочитание да строим други, по-необходими работи като търговски центрове, офис здания и на места някой небостъргач? Не че нещо, само че има значение дали живееш в „ Триадица ”, само че новата детска градина е в „ Нови Искър ”? Да чакаме ли да построите и летища, че да става по-гладко извозването към градините? Или ще се задоволим да мислите по какъв начин по централните квартали ще общинизирате изби за детски градини, откакто приключите с партерите? Да де, само че децата мъчно виреят без въздух и място, където да се движат и играят!
Пред Нова телевизия пък други смехории – за корупцията, най-общо казано. Разправя някогашният съучастник на Божков Цветомир Найденов, който ей по този начин, тъй като го удари съвестта след 25+ години съдружничество, че с цел да укриеш 700 млн. лв. от страната, би трябвало единствено да си купиш двама-трима служители на по-ниско равнище, от Държавната комисия по хазарта. Достатъчно е, те тези над тях не знаят какво правят и всичко е тъкмо. Да, господин Найденов, несъмнено по този начин става! Ако е за 700 лв., да Ви допускам, че Борисов и Горанов не знаят. За 700 000 000 лв. ще Ви допускам, но различен път – на кукуво лято! 700 000 000 хем се виждат доста отдалеко, хем се надушват доста отдалеко – на политиците, по тази тематика тези две сетива са им развити като на кучета!
За край, в действителност за последно към Националния действен щаб – в случай че желаете да ви вземат насериозно, вземете да давате съответно статистика. Да кажете, че за 2 юни няма балканска страна с под 10 нови случая на ковид и то в случай, че в Хърватия от 1 юни насам няма нито един публично открит случай, приказва единствено за несръчност! Но все се надявам, че ще пристигна ден, в който да съобщавате и броя на оздравелите, до момента в който говорите какъв брой са се разболели и умрели едикъде си! Не за друго, ами с цел да не изпуснем по кое време наклонността се обръща, че в Русия към този момент има такива данни!
Автор: Ивайло Ачев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР