Нов ден, нова спекулация за Android версията на Fortnite. Писъкът

...
Нов ден, нова спекулация за Android версията на Fortnite. Писъкът
Коментари Харесай

Fortnite за Android може да се появи в магазина на Samsung

Нов ден, нова нечиста сделка за Android версията на Fortnite . Писъкът на лято 2018 би трябвало да излезе за най-популярната мобилна платформа напълно скоро, само че Epic към този момент удостовери, че играта няма да се появи в обичайния Гугъл Play store . Къде обаче ще дебютира тя наподобява към момента не е ясно.
До през днешния ден предполагахме, че това ще стане на уеб страницата на самото студио посредством инсталационна стратегия, която сваляте на телефона си. Нов код, открит от запалянковците от XDA, обаче демонстрира, че Fortnite за Android може да се появи в магазина на Samsung.

Това дава нова мощ на слуха, че щутърът ще бъде извънреден за устройства на Samsung. Освен това, два модела на колоса са доказани като поддържани. Това са одеве излезлият таблет Galaxy Tab S4 , както и идният флагман Galaxy Note 9.

Така въпреки на доктрина да може да свалите играта като APK файл от друго място, допустимо е софтуерът да ви попречи да я пуснете, в случай че не работите на Galaxy Tab S4 или Galaxy Note 9. Разпространението отвън Гугъл Play разрешава на Epic да предложи Fortnite без да заплаща общоприетите 30 % комисионна на Гугъл за микротранзакциите. В същото време обаче, Samsung таксува почти същото, тъй че това може и да не е единствената причина Epic да се отхвърля от обичайното разпространяване през Гугъл.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР