Нотингам Форест може да стане вторият клуб в Премиър лийг

...
Нотингам Форест може да стане вторият клуб в Премиър лийг
Коментари Харесай

Още един клуб от Премиър лийг може да бъде наказан

Нотингам Форест може да стане вторият клуб в Премиър лийг с отнети точки от началото на този сезон. Според „ Ди Атлетик “ някогашният европейски първенец може да последва ориста на Евертън и също да бъде осъден за нарушение на разпоредбите на финансовия феърплей. Това ще стане ясно до края на януари.
Прочетете още
Според последните правила на лигата клубовете към този момент би трябвало да показват финансовия си доклад за предходния сезон - в тази ситуация 2022/23, до 31 декември, а не както бе до момента – до март идната година. Новата система дава опция при всяко открито нарушение на разпоредбите да бъде налагана глоба още в границите на този сезон.

Нотингам Форест притегли 42-ма нови играчи, откогато се завърна в Премиър лийг през 2022 година, тъй че клубът има потребност от това да компенсира част от изхарчените средства и да бъде доста деликатен през идващия трансферен прозорец. На „ Сити Граунд “ са считали, че продажбата на Бренън Джонсън на Тотнъм през септември (б.ред. за 47.5 милиона паунда) ще балансира сметките, само че този произлязъл трансфер може да се окаже и непълен.

Съществува заплаха Евертън, на който към този момент бяха отнети 10 точки по-рано през сезона поради нарушаването на финансовия феърплей, да получи ново наказване.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР