Nothing Phone 2A впечатлява с нестандартен дизайн и е проектиран

...
Nothing Phone 2A впечатлява с нестандартен дизайн и е проектиран
Коментари Харесай

A1 пусна футуристичния Nothing Phone 2A с три години гаранция


Nothing Phone 2A впечатлява с ексцентричен дизайн и е планиран с грижа за природата
(снимка: предоставена от А1 България)

Новият смарт телефон с футуристичен дизайн Nothing Phone 2A към този момент се предлага в магазините на А1. Смартфонът се отличава с ексцентричен дизайн и е планиран с грижа за природата.

Потребителите у нас могат да закупят както от магазините на А1, по този начин и онлайн на уеб страницата на A1.bg. При покупка от онлайн магазина, устройството се доставя с 3 години гаранция.

Марката Nothing е позната като производител на устройства с ексцентричен дизайн и разнообразни транспарантни детайли. Phone 2A не е изключение, като също впечатлява с дизайн и е планиран с грижа за природата.

Рамката на устройството е направена от 100% рециклиран алуминий. Смартфонът разполага с транспарантен заден панел , който дава видимост какво се крие под капачето, а с двете заоблени камери моделът основава роботизирано лъчение.

Освен транспарантен тил, друга отличителна характерност на смарт телефона е системата Glyph от специфични LED светлини , които известяват при разнообразни известия. При входящо позвъняване, смяна на звука или възпроизвеждане на музика, светлините алармират в звук с мелодията.

Nothing Phone 2A разполага с двойна 50-мегапикселова съществена камера и 32 MP селфи камера. Моделът има датчик 1/1.56 ” с бленда f/1.88 и оптична стабилизация, както и ултраширокоъгълна оптика. Този смарт телефон от междинния клас обезпечава положително качество на изображенията даже при ниско осветяване, както и разнородни функционалности на камерата.

Nothing Phone 2A разполага с двойна 50-мегапикселова съществена камера и 32 MP селфи камера.
(снимка: предоставена от А1 България)

По отношение на продуктивността, Nothing Phone 2A разчита на чипсет Dimensity 7200 Pro , основан в партньорство с MediaTek, който поддържа плавна работа даже при по едно и също време отваряне на доста приложения и осъществяване на разнообразни команди. В системата за изстудяване на процесора също са направени усъвършенствания, които оказват помощ за по-високата продуктивност на устройството.

Смартфонът е оборудван с батерия 5000 mAh и поддържа бързо зареждане до 45 W с цялостно зареждане за 59 минути. Според данни на производителя, батерията ще резервира 90% от своя автентичен потенциал даже след 1000 цикъла на зареждане.

коства 199,99 лв. в брой или 9,98 лв. на месец на погашение с проект Unlimited Ultra, а през април всяко закупено устройство с контракт с проект Unlimited е налично с 50% отстъпка от таксата за мобилна услуга за първите 6 месеца, прецизираха от А1.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР