Нотариусът, издал нотариалния акт на руското посолство за руската църква:

...
Нотариусът, издал нотариалния акт на руското посолство за руската църква:
Коментари Харесай

Нотариусът, издал нотариалния акт на руското посолство за руската църква: Очаквам проверка, но със спокойствие


Нотариусът, издал нотариалния акт на съветското посолство за съветската черква: Очаквам инспекция, само че със успокоение. Представеният документ е от XIX век – крепостен акт от 1898 година Вероятно повода за търсенето на издаване на констативен нотариален акт е последователност, счита Иван Дахтеров.
„ Имах 3-годишен опит, когато издадох акта.
Адвокат е показал документите. Не е бил чиновник на посолството. Не е имало прекачване. Това е констативен нотариален акт, който признава права, които към този момент съществуват преди този момент. Нотариусът, на основа на писмени документи, установи дали тези права съществуват, или не “, изясни нотариус Иван Дахтеров, издал нотариалния акт за съветската черква като държавен чиновник през 1997 година.
„ Представеният документ е от XIX век –
крепостен акт от 1898 година Вероятно повода за търсенето на издаване на констативен нотариален акт е последователност – въпреки всичко Царска Русия, по-късно Съюз на съветските социалистически републики, по-късно Руска федерация “, разяснява нотариусът пред bTV.

„ Като нотариус аз виждам рамките на правото и молбата на клиента. Дали в този момент или тогава – резултатът щеше да е един и същи. Когато пред нотариуса се показа документ, нотариусът не извършва ролята на полиция.
Изисква се документите да се показват в оригинал.
Няма подобен вид инспекция, тъй като гражданското право допуска доброжелателност и почтеност “, посочи Дахтеров.
„ Придобитото посредством закононарушение
не поражда юридически резултат. Ако има корист, в даден миг тя ще е безсмислена “, акцентира нотариусът.

„ С оглед значимостта на парцела и значимостта на проблема не се допуска представянето на погрешни документи. Не се тормозя от инспекция, тъй като още през цялото време ми стана ясно, че въпросът е политически и идват избори.
Дали съм аз, или някой различен – няма значение.
Казусът е забавен от политическа позиция. Не съм викан от прокуратурата. Интересен ще бъде методът, по който ще бъде извикан. Очаквам инспекция, само че със успокоение. В 30-годишната ми кариера съм имал инспекции, смятам работата си за виновна “, уточни той.
„ Констативният нотариален акт играе
ролята на доказателство досега, в който не се появи друго доказателство за друга благосъстоятелност, противоречащо на този нотариален акт. Тогава той стопира да има такова правно значение. Не съм чул някой да е оспорил с документи “, изясни още нотариус Иван Дахтеров.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР