Нотариусът беше убит, за да не се разприказва. Някой се

...
Нотариусът беше убит, за да не се разприказва. Някой се
Коментари Харесай

Бившият главсек Петър Тодоров с разкрития: Ето това е причината да убият Нотариуса

Нотариусът беше погубен, с цел да не се разприказва. Някой се тормози. Така някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров разяснява убийството на Мартин Божанов -Нотариуса пред Българска национална телевизия. По времето, в което Петър Тодоров беше основен секретар на Министерство на вътрешните работи имаше опит Петьо Петров-Еврото да бъде хванат, само че това не се случи. Според него е имало теч на информация преди ареста му.
„ За мен не успяхме да го заловим, тъй като изтече информация. 15 минути преди да влязат сътрудниците, той е бил там, където трябваше да го заловят. По това време имаше няколко сходни случая “, акцентира той.
Защо Божнов бил гарантиран със СРС и наблюдаване, бе позволено той да бъде погубен? Защо е назначена и некадърно отстранена брачната половинка му?, попита той. По думите му брачната половинка Нотариуса от 2021 година е в ГДБОП и е била назначена с външен конкурс.
„ Изненадващото е, че е била назначена с външен конкурс, което е казус и не е правено. Начинът, по който е отстранена води до нейното връщане след това “, изясни още Петър Тодоров.
По това време началник на ГДБОП е Любомир Янев, сподели още някогашният основен комисар. Той разяснява сбито и връщането на детето на Петър Петров в България. „ Чрез хора изпратени назад “ по този начин той отговори на въпроса. Тодоров разяснява и напрежението по улиците в София След като има случаи на побоища в София значи има проблем с бежанците. Проблемът с бежанците продължава да съществува и ескалира. Проблемът е основно от 2014 година, само че последните години се задълбочи.
В момента се следи краткотрайно понижение на мигрантския напън, само че това е обвързвано с климатичните условия. Ще видите, че от идващия нататък внезапно ще се усили натискът още веднъж. Проблемът е в това, че се връщат от Европа тихо и инконгито, сподели някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР