Нотариуса е един дребен измамник, който ако свърши работа –

...
Нотариуса е един дребен измамник, който ако свърши работа –
Коментари Харесай

Гешев: Нотариуса е един дребен измамник, но аз не го познавам лично

„ Нотариуса е един малък лъжец, който в случай че свърши работа – свърши, само че по-често не прави и най-после се случват такива неща, които се случват с такива хора по справедливи аргументи “.

Това съобщи някогашният основен прокурор Иван Гешев по време на чуването си от депутатите от краткотрайната парламентарна комисия, която ревизира активността на Мартин Божанов-Нотариуса .

Той добави, че има доста по-сериозни групи за въздействие и във Върховния административен съд и в комерсиалното поделение, където става въпрос за милиони левове , които членовете на комисията съзнателно не се интересуват от тях и избират „ да проверяват един мъртвец “ .

По думите му Нотариуса е имал дребни позиции в правосъдната власт на минимално равнище в някое районно и офицер, който го е пазил. 

Гешев отговори на въпрос на депутата Манол Манев и изрично отхвърли да се е познавал с него, като съобщи, че единственият му индиректен контакт е бил обвързван с един случай по времето, когато е бил заместник-главен прокурор, когато автомобилът му е бил проследен .

„ Беше подаден сигнал и се установи, че колата ми е проследена до адреса. Оказало, че това е водач на това лицето, който дружно с жена му са арестувани в Първо районно. Аз съм сигурен, че в НСО е съответното досие и е документиран този случай. Ако смятате, че това значи да познаваш някого… Явно индивидът е толкоз непосредствен с мен, че желае да види къде пребивавам “.

Гешев добави, че съблюдава доста добра „ хигиена на контактите си “ , а приятелите му са още от ученическите години. 

Иван Гешев пред депутатите: Смешно е да говорите за групи за въздействие, откакто вие сте най-отгоре на хранителната верига

 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР