Носталгични соц слова прозвучаха от най-високата трибуна в държавата. Социалистът

...
Носталгични соц слова прозвучаха от най-високата трибуна в държавата. Социалистът
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО! Борислав Гуцанов с носталгично изказване за соца от трибуната на НС: България беше на 29 място по стандарт на живот по онова време

Носталгични соц слова прозвучаха от най-високата естрада в страната. Социалистът Борислав Гуцанов се впусна в сладки мемоари по отминали времена при разискване за Държавна сигурност сътрудниците, които бяха назначени и небрежно освободени като съветници в Министерство на външните работи.

„ Що се отнася до почтени офицери, които са служили в „ Разузнаването “, дано не вършим тяхна ранглиста сега – какви са те и имат ли място в българската политика. Тъй като доскоро се споделиха много лъжи – на кое място е била България по ранглиста на Организация на обединените нации (по време на социализма), не по ранглиста на медия или българска политическа групировка. 29 място на Организация на обединените нации по стандарт на живот! В момента по стандарт на живот сме след 60-то място! “, развълнува се Гуцанов.
свързани новини73725на 25.01.2021
Според показателя качество на живот в действителност страната ни е на 44 позиция. И паралел с времето на социализма е неосъществим, защото показателят е въведен едвам през 1993 година

Гуцанов не пропусна и да си напомни какъв брой развита и образована е била българската нация в тези години.

„ И забавно по какъв начин през тези „ тежки и неприятни години “ сме имали обучение, при което е нямало необразовани, в които е имало развита стопанска система, за каквато сега можем единствено да мечтаем. Какво беше опазването на здравето тогава и какво е опазването на здравето в този момент? И дано сме справедливи като вършим тези разбори! “, разгласи той.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР