Носителят на Златната топка“ за 1994 година Христо Стоичков произнесе

...
Носителят на Златната топка“ за 1994 година Христо Стоичков произнесе
Коментари Харесай

Стоичков към футболистите на ЦСКА: в неделя ще победите Левски, защото сте по-добри

Носителят на „ Златната топка “ за 1994 година Христо Стоичков произнесе мотивационна тирада на футболистите на ЦСКА преди дербито с Левски в неделя от 16:45 часа на Националния стадион „ Васил Левски “.

Стоичков стори това по време на визитата си на клубната паза на „ алените “ в Панчарево, след тренировката на отбора, воден от Саша Илич.

Редом до Камата, по време на обръщението му, бе и именитият български треньор Димитър Пенев.

„ Тук сме с индивида, който ми оказа помощ най-вече като треньор. Винаги съм вярвал в него, когато ми е казвал какво да направя на терена. Вие също би трябвало да вярвате на Саша и да вършиме това, което можете да вършиме на мач, 90 минути без да спирате. Затова са треньорите, да дават инструкции, а вие сте футболисти, с цел да го изпълнявате. Всички до един – от първия до последния, сте футболисти с качества. Повече темперамент би трябвало да имате и да не се отказвате от успеха. Ако имате един гол преднина, би трябвало още един да вкарате. В неделя вие ще успехите, тъй като сте доста по-добри от тях. Публиката не играе на терена. Необходим е темперамент от първата до последната минута, да ги откажем хептен, да не се грижат за нищо. Желая ви триумф “, съобщи Христо Стоичов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР