Носителят на Златната топка ще бъде обявен на 29 ноември

...
Носителят на Златната топка ще бъде обявен на 29 ноември
Коментари Харесай

Евра и Анри в един тон: Писна ни Меси да взема Златната топка

Носителят на Златната топка ще бъде разгласен на 29 ноември на церемония, която ще се организира в Париж. И както се случва всяка година, анкетите и прогнозите набират мощ с наближаването на церемонията.

Бензема, Левандовски, Жоржиньо, Меси, Канте... Всеки публицист или някогашен състезател има собствен любимец. Последните двама, които дадоха своето мнение по въпроса са Патрис Евра и Тиери Анри.

Говорейки пред Journal du Dimanche, някогашният бранител на Манчестър Юнайтед фаворизира играчите на Челси (Жоржиньо и Канте) и отхвърли опцията Меси да вземе самостоятелния приз: „ Според мен тази Златна топка е за Н'Голо Канте или Жоржиньо, те го заслужават! Не разбирам за какво хората споделят за Жоржиньо: „ Той е просто халф. Да, само че той завоюва всичко, взе и ефективно присъединяване в тези триумфи “, сподели някогашният френски футболист.

„ Според мен, в случай че Жоржиньо не завоюва, би било неправда. Писна ми Златната топка да се дава на Меси. Какво действително завоюва той предходната година? Копа Америка? А с Барселона, какво направи ", попита риторично Евра.

От своя страна Анри даде своето мнение в поддръжка на Бензема.

„ Нека си го кажем, уповавам се, че ще бъде той, поради целия си принос. Левандовски трябваше да бъде определен през 2020 година За жал връчването на премията бе анулирано. Можем да споменем и името на Жоржиньо, тъй като той завоюва всичко. Меси пък завоюва Копа Америка ", съобщи легендата на Арсенал, който бе надалеч по-дипломатичен от своя някогашен съотборник.

Така някогашният нападател на Барса се причислява към вълната от „ гласове “, които Бензема получи за своя извънреден сезон. Дидие Дешан, Зинедин Зидан, Фабио Канаваро и Роналдо са единствено част от листата величия, които се оповестиха за връчване на Златната топка на френския таран на Реал Мадрид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР