Носителят на Златната обувка в Европа през 1969 година Петър

...
Носителят на Златната обувка в Европа през 1969 година Петър
Коментари Харесай

Жеката: Коронавирусът не вирее на топло! Бях се разбрал с Гришата да се заема с нападателите

Носителят на " Златната обувка " в Европа през 1969 година Петър Жеков съобщи, че е чел профилирана литература и е сигурен, че коронавирусът не вирее в топло време. Пред сътрудниците от " Топспорт " Жеката добави, че се е бил схванал с Гриша Ганчев да се заеме с нападателите на ЦСКА-София, само че прекъсването на футболния шампионат е нарушило проекта.

" Неприятна обстановка. С ковид. За всички. Ще забележим какви решения ще бъдат взети. Те ще дефинират доста неща. От вероятно отсрочване на огромни конгреси ще пострадат доста федерации. Особено в огромните страни. Те чакат съществени доходи и в случай че не ги получат, всичко ще се промени.

Коронавирусът не вирее на топло. Напишете го това. Аз се интересувах доста и четох по тематиката. Очаквам до няколко седмици цялата обстановка да се стабилизира. Ще ги има Олимпийските игри. До началото им има доста време. Не мисля, че ще позволен да не се състоят, в случай че ситуацията се възстановява. Как се оправям аз? С околните ми съблюдаваме условията. Стоим си у дома. Така би трябвало да постъпят всички. Нали желаеме бързо да се оправим? Ще си карам колелото, ще продължа да се осведомявам и ще вардя себе си и тези, които са към мен. Така да постъпят всички, поучавам аз ", сподели Жеката. " В ЦСКА нещата бяха почнали да се получават. Имаше сложен интервал, само че последователно треньорът напипа правилния темп и взе някои верни решения. Жалко е, че тъкмо в подобен миг трябваше да спре всичко. Има неща, които би трябвало да се доизпипат в играта на тима. Завършващият пас, точните удари... Заради тези значими моменти, а и заради редица други аргументи, бях приказвал с Гришата да се заема с нападателите. И също с някои от халфовете. Дори самият аз сега постоянно карам колело у нас и ще се постарая да вляза в някаква форма. Не се майтапя. Не мога в този момент да кажа по какъв начин ще се случат нещата. Имам някои хрумвания, само че е явно, че те ще би трябвало да почакат ", добави именитият голмайстор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР