Носителят на Златната купа на Челтнъм Пади Бренан напусна седлото,

...
Носителят на Златната купа на Челтнъм Пади Бренан напусна седлото,
Коментари Харесай

Носителят на Златната купа на Челтнъм и жокей на Cue Card Пади Бренън обявява пенсионирането си

Носителят на Златната купа на Челтнъм Пади Бренан напусна седлото, откакто язди своя 1516-и победител от повече от 10 000 карания.

The 43-годишният разгласи, че напуща домашната си писта в Челтнъм, моменти откакто завоюва преследването за хендикап в Man Of The People за треньора Фъргал О'Брайън.

Той сподели пред RacingTV: „ Беше влакче в увеселителен парк, толкоз доста възходи, толкоз доста падения, само че имам възприятието, че съм стигнал до края на океана и съм тръгнал по плажа.

„ Мина ми в мозъка от няколко седмици, питах отзиви, само че тази заран отидох на кафе с жена ми и се почувствах сигурен. Време е за идващото потомство жокеи. “

Бренън язди Imperial Commander, с цел да победи Denman в Gold Cup 2010, само че също по този начин се радваше на огромен триумф в надпреварата Inglis Drever в Stayers' Hurdle 2007 и като постоянен сътрудник на Cue Card.

Той добави: „ Работил съм с най-хубавите в играта, в този момент има млади момчета в залата за претегляне, само че съм работил с всички тях. Концер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР