Носителят на Златна топка“ за 1994 г. Христо Стоичков е

...
Носителят на Златна топка“ за 1994 г. Христо Стоичков е
Коментари Харесай

Стоичков ще играе в Мача на златното поколение на румънския футбол

Носителят на „ Златна топка “ за 1994 година Христо Стоичков е една от мегазвездите, които са удостоверили присъединяване си в юбилейния Мач на златното потомство на румънския футбол, заяви един от уредниците Георге Попеску. На 25 май 2024 година някогашните футболисти от Златното потомство на румънския футбол ще се сбогуват с почитателите в галамач, който ще се организира на „ Арена Национала “ в Букурещ.

Срещу румънския народен тим ще излезе сборна групировка на международните звезди, чийто финален състав към момента не е явен.

Мачът ще стартира в 20:30 часа, а звездите от славния интервал на румънския народен тим, които писаха история в интервала 1994-1998 година, отпред с имена като Георге Хаджи, Георге Попеску, Дан Петреску и Илие Думитреску ще могат да бъдат видени още веднъж на терена.

Събитието отбелязва 30 години от най-хубавото показване, реализирано от румънския народен тим. Тогава те бяха покрай присъединяване на полуфинал на Световното състезание ’94. Джика Попеску изясни също и кои международни митове ще вземат участие в този мач. Бившият състезател на Барселона разкри някои от „ класиците “ на футбола. Новините към въпросния мач, както и всякаква информация, може да бъде открита на специфичната страница във фейсбук, отдадена на събитието – Generația de Aur.

„ Изключително сме щастливи, че без да оповестяваме имена от тима от интернационалните звезди, против които ще играем на 25 май, към този момент са продадени 42 000 билета. Смятам, че това е връх за събитие като това. Днес можем да съобщим имената на няколко индивида, които към този момент потвърдиха присъединяване си, измежду които са Нуно Гомес, Кристиан Панучи, Кристиян Карембьо, Христо Стоичков, Ривалдо. Засега имаме две „ Златни топки “ и имаме още имена, които ще обявим. Що се отнася до Ривалдо и Стоичков, уповавам се да качат малко непотребни килограми, тъй като преди няколко седмици Ривалдо изглеждаше даже по-добре, в сравнение с когато играеше. Христо има непотребни килограми, тъй че това е добре, само че Ривалдо ще бъде проблем за мен “, разяснява Джика Попеску пред уеб страницата flashscore.ro и не стопира да се смее.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР