Носителят на три шампионски пояса (IBF, WBA и IBO) Антъни

...
Носителят на три шампионски пояса (IBF, WBA и IBO) Антъни
Коментари Харесай

Джошуа: Защо ми е да се бия в САЩ?

Носителят на три шампионски пояса (IBF, WBA и IBO) Антъни Джошуа разяснява предстоящ пердах в Съединени американски щати. Британецът скоро би трябвало да се бие с американската звезда Дионтей Уайлдър, само че по всичко проличава, че срещата няма да е зад Океана.

"Защо да се удрям в Америка, откакто пазарът във Англия е толкоз мощен? Защо да го оставя просто по този начин? Нямам нищо срещу да отида в Щатите, в случай че хората кажат - Виж, Антъни, това ще циментира наследството ти като най-хубавия в тежка категория ", тогава сигурно ще се замисля.

Но там никой не е споделил сходно нещо. Няма да отида в Лас Вегас, тъй като просто всички останали го вършат. Не желая да го върша ей по този начин си. Това, което направихме с Владимир Кличко на "Уембли " беше феноменално.

Много от моите почитатели са във Англия. Истината е, че дадох опция на хората от моя регион да пътуват половин час до "Уембли ", с цел да гледат една от най-големите борби в историята на бокса. Това е другата причина, заради която не желая да пътувам до Америка. Това ще ограничи моите хора от опцията да дойдат и да ме гледат " разяснява Джошуа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР