Носителят на Купата на България ще търси първата си победа

...
Носителят на Купата на България ще търси първата си победа
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бодьо/Глимт - ЦСКА

Носителят на Купата на България ще търси първата си победа в груповата фаза на . Задачата пред " армейците " обаче е извънредно тежка, защото им следва посещение на водача в групата Бодьо/Глимт.
Норвежците изиграха два солидни мача против Рома (разгромна победа и равенство) и са първи с 8 точки - 1 повече от " вълците ". 3-ти е Зоря с 6 пункта, а финален е родният отбор с 1 - извоюван точно против днешния си конкурент. Мачът в Норвегия сред Бодьо/Глимт и ЦСКА ще започва в 22:00 часа българско време и ще можете да го следите .
Очаквайте стартовите към 20:45 часа българско време!

ПРЕДИ ДВУБОЯ
Норвежкият гранд респектира всички в групата със звучния пестник, който удари на Рома - 6:1, точно на този стадион. Победа за него и през днешния ден против ЦСКА ще му подсигурява едно от първите две места в групата с отличен аспект за лидерската позиция.
Българският тим обаче може да се похвали с обстоятелството, че е единственият, който е спрял Бодьо/Глимт да се разпише в актуалната серия от 21 следващи мача без загуба за норвежците (в тях имат 15 победи и 6 равенства).
Домакинът в днешния мач е спечелил последните си 5 дуела вкъщи от европейските клубни шампионати и има забележителна голова разлика от 15:2. 11 от осъществените 15 идват през второто полувреме. ЦСКА пък е пуснал 3 гола в последните си 3 мача от групите, макар че има единствено 1 точка.
" Армейците " обаче съществено ще би трябвало да подобрят формата си на посетители, защото не са спечелили нито един от последните си 8 дуела в Европа като посетител (4 равенства и 4 загуби) и даже не са осъществили попадение в 6 от тях.
Ерик Ботхайм е вкарал или асистирал 6 от последните 8 гола на своя тим в Европа. Жорди Кайседо пък ще опита да придвижи головата си форма от шампионата в Европа. ЦСКА би трябвало да внимава, защото съперникът му е вкарал първия гол в срещата в 9 от 10-те им европейски мача през този век.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР