Носителят на 20 титли от Големия шлем испанецът Рафаел Надал

...
Носителят на 20 титли от Големия шлем испанецът Рафаел Надал
Коментари Харесай

Рафаел Надал: Можем да играем тенис, така че не би трябвало да се оплакваме

Носителят на 20 трофеи от Големия шлем испанецът Рафаел Надал показа, че се надява да промени отрицателните резултати от последните си участия в във финалите на ATP в Лондон. Припомняме, че заключителният шампионат на 8-те най-хубави е един от дребното значими титли, които липсват в богатата витрина на " Краля на клея ".

" Можем да откриваме извинения или аргументи, само че в края на краищата, цифрите са си числа. Мисля, че съм играл по-малко на закрито, в сравнение с други места - без подозрение. Твърдата настилка в зала не е идеална за моя тенис още от началото на кариерата ми ", показа Надал.

" Смятам, че мога да играя малко по-добре на закрито през последните години, в сравнение с при започване на професионалния си път. Но числата сочат друго и не мога да се оправдая. Надявам се това да се промени тази седмица ", добави испанецът.

Матадора е в група дружно с Доминик Тийм, Стефанос Циципас и Андрей Рубльов.

" Тъжно е, че играем без аудитория на този прелестен корт. Това е нещо, което не е съвършено, само че можем да играем тенис, тъй че не би трябвало въобще да се оплакваме. Големи късметлии сме ", добави Надал, който в неделя след 22:00 часа ще стартира акцията си с мач против Андрей Рубльов.
 Министър Красен Кралев взе участие в церемонията по награждаване на първенеца на Sofia Open 2020
Министър Красен Кралев взе участие в церемонията по награждаване на първенеца на Sofia Open 2020

Горан Джокович благодари на министъра и на Стефан Цветков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР