Носителката на титлите „ Мисис България” и Мисис Трансконтинентал” д-р

...
Носителката на титлите „ Мисис България” и Мисис Трансконтинентал” д-р
Коментари Харесай

Мисис България Полина Паньова очарова Христо Стоичков

Носителката на купите „ Мисис България” и Мисис Трансконтинентал” доктор Полина Панова е имала вълнуваща среща с легендата Христо Стоичков.

Съвсем инцидентно красивата лекарка седяла до него в бизнес класата на аероплан пътуващ за Варна. Полина не може да скрие вълнението и страстите си от случката.

„ Няма по какъв начин човек да не се вълнува, докосвайки се до такава персона. Оказа се, че медийният облик на Стоичков е доста друг от този, който аз видях. Земен, образован, същински благородник. Напомни ми за Джеймс Бонд. Сподели ми, че пътува за Румъния, където снимат документален филм за него”.

Д-р Паньова разказала, че скоро ще пътува по бизнес каузи като доктор до Съединени американски щати и поканила Камата да участва на нейните изяви в Маями, където от години Стоичков живее със фамилията си, а той приел на драго сърце.

„ Нищо не е инцидентно. Скоро пътувах с колата си по една от автомагистралите, осеяна с билбордове с лика на Христо Стоичков. Още тогава интуицията ми подсказа, че ще се срещна с него”, добавя Полина Паньова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР