Носителката на титлата Мисис България Земя 2018 Роксана Кирилова представя

...
Носителката на титлата Мисис България Земя 2018 Роксана Кирилова представя
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова представя България на световния конкурс „Women of the Universe 2019“ в Доминикана

Носителката на купата " Мисис България Земя 2018 " Роксана Кирилова показва България на влиятелния международен конкурс   “Women of the Universe 2019 ”, който се организира тази седмица в Доминиканската република, научи HotArena. Нашата хубавица се бори за огромната купа с представителки на Перу, Индия, Русия, Украйна, Сибир, Доминикана и други.

Роксана споделя с почитателите си в обществените мрежи, че е очаровала журито,  публиката и останалите участнички в една от конкурсните вечери танцувайки им шопска ръченица. А за финалната вечер е подготвила особено ушита носия, с която да дефилира.

За визията на нашата представителка са се погрижили от PALOMA FASHION design by Polya Kinova , с ролки от последната им сбирка, подбрани специално  за събитието в подобаваща цветова гама – резониращи със слънчева Доминикана. В Доминикана Кирилова е с пратеник - представител на „ Мисис България “.

Темата на състезанието тази година е   “Правата на дамите ”.

Като жена, майка Мисис България Роксана Кирилова постоянно е отстоявала своите персонални и публични позиции за това и тематиката е доста близка до нейната житейска.

У нас тя поддържа голям брой благотворителни дела:

Фондация ”Мечта за дете ”, интервенция “Плюшено мече ” – за всички деца, които порастват в домове, надалеч от майчина обич и за дечица в неравностойно положение; Суверенен Орден на Свети Йоан, Рицари на Малта – чиято цел е да популяризира правилата на човечност и достойнство посредством разнообразни благотворителни кампании; Каузата на съдружие ”Вярвам в теб ” против домашното насилието над дами и на работното  място и интернационалната благотворителна акция #OneVoice, която също е обвързвана с тази идея,   “Да помогнем на Алекс да върви ” и други

Роксана Кирилова развива сполучлив бизнес в областта на застраховането, иама 3 висши образования, превъзходен 8-годишен наследник. Член е на Дамски клуб “Бизнес на високи токчета ”, а през  април тази година тя печели и  “Business & Fashion woman ” 2018 на Business&Fashion Awards.

Финалът на състезанието е другата седмица в столицата на Доминикана, Санто Доминго. Желаем  триумф на Роксана и й  пожелаваме от сърце да популяризира българската хубост и да се завърне като победителка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР