Носителката на титлата Мис Вселена Челси Смит загуби битката с

...
Носителката на титлата Мис Вселена Челси Смит загуби битката с
Коментари Харесай

Светът потъна в скръб след тъжната новина за кончината на 45-годишната носителка на титлата "Мис Вселена"

Носителката на купата " Мис Вселена " Челси Смит загуби борбата с рака. Красавицата издъхна броени дни откакто навърши 45-годишна възраст.

През пролетта на 2017 година Челси чува страшната диагноза " рак на черния дроб ". След като разбира за заболяването си, тя се връща в родния си дом в Пенсилвания, където издъхва на 8 септември.

Билки за здрав стомах и черен дроб

Коварната болест, с която американката се бори, лиши света от нейната красота.



Челси расте без родители. Баща й изоставя семейството след раждането й, а майка й, която е алкохоличка, оставя рожбата си на грижите на родителите си. Именно бабата на красивата американка става най-важният човек в живота й. Жената започва да се грижи за нея като за собствена дъщеря.

Ако забележите тези признаци, по-добре е да посетите веднага лекар!



Челси е единствената мулатка, която успява да спечели три корони в САЩ. През 1994 г. печели конкурса за красота в окръг Галвестън, след това се окичва с титлата " Мис Тексас ", а след това става и " Мис САЩ ". През 1995 година печели конкурса " Мис Вселена ".



След гръмката победа тя започва да се развива като модел, записва песен и се снима в киното. Челси често споменава произхода си и се обявява за повече толерантност в конкурсите за красота. А по думите на семейството й, тя е пример за момичетата по целия свят.


" Мисля, че хората трябва да знаят, че аз съм наполовина черна и наполовина бяла и че това не е недостатък”, казваше приживе Челси Смит.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР