Носителката на титлата „Мис България” 2015 Радост Тодорова, която е

...
Носителката на титлата „Мис България” 2015 Радост Тодорова, която е
Коментари Харесай

Бременната Мис България, загубила бебе, стресна феновете си

Носителката на купата „ Мис България” 2015 Радост Тодорова, която е брачна половинка на футболния ни национал Георги Костадинов, описа с какъв проблем се сблъскало фамилията.

31-годишният халф, който се раздели с съветския Арсенал (Тула) и все още не е ясно къде ще играе, е дал позитивна проба за К-19 след завръщането си от Грузия, където " трикольорите " направиха 0:0. Макар че незабавно се е изолирал, Костадинов заразил и бременната си брачна половинка.

Двамата би трябвало да станат родители скорo. Припомняме, че в края на март Радост разгласи, че е носила в утробата си близнаци, само че са изгубили едното бебе.

В инстаграм хубавицата в този момент сподели, че с Георги са затворени дружно, а той й бърка ястия. " Имам си началник готвач, който ми домъкна Ковид и в този момент изкупува греховете си ", написа Радост.

По-късно тя добави: " Трябваше да ни тресне короната, с цел да му видя очите за повече от два дни - не се окайвам ".

Съпругата на халфа изясни още, че кашля и е вдигнала температура, която смъква с чорапи с оцет.

В последното си стори в инстаграм Радост написа типичния й закачлив жанр: " Врачанската пиратка Радка камичето потрепа короната за ден и половина и към този момент е пушка. Да не ме мислите ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР