Носителката на Оскар“ Дженифър Лорънс се появи със скандална рокла

...
Носителката на Оскар“ Дженифър Лорънс се появи със скандална рокла
Коментари Харесай

Дженифър Лорънс цъфна със скандална рокля, голи гърди и зачервени коленца на лондонския студ

Носителката на „ Оскар “ Дженифър Лорънс се появи със скандална рокла на фотоси в хотел в Лондон. Според познавачи, тя е опит да се копира именития тоалет, с който през 1994 година Лиз Хърли шокира светските среди, оповестява „ Дейли Мейл “. 27-годишната Лорънс изглеждала удовлетворена от тоалета, който откраднала Хърли. Черната й рокля е извънредно изрязана, едвам покриваща гърдите и с голяма цепка, която вади на показ краката на русокоската.

Облечена в тази рокля, която на моменти припомня на бански костюм, и наметната единствено с едно палто, Дженифът слязла от първокласна кола, с цел да влезе в хотела за фотосите.


Няма по какъв начин съвсем голата звезда да не е усетила зимния мраз в английската столица, само че се държала философски. Папараците незабавно видяха руменина по коленете й, подаващи се отдолу под палтото, които биха могли да бъдат от студа, само че освен.

Стайлингът ѝ се допълвал от безусловно изрязани сандали на високи токчета.


Разбирачи обявиха, че роклята е копие на тоалета на Лиз Хърли, за който тя през 1994 година описа, че й бил даден като услуга от Версаче, тъй като тя не могла да си го купи.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР