Носителката на 23 титли от турнири от Големия шлем Серина

...
Носителката на 23 титли от турнири от Големия шлем Серина
Коментари Харесай

Финалистките от Торонто, Серина Уилямс и Бианка Андрееску пропуснаха Синсинати

Носителката на 23 трофеи от шампионати от " Големия шлем " Серина Уилямс отхвърли присъединяване на шампионата от WTA Premier 5 в Синсинати (САЩ). Американката изигра единствено четири гейма на финала В Торонто (Канада) в неделя преди да се откаже.

Снощи Серина трябваше да се изправи против представителкатата на Казахстан Зарина Диас.

" Изключително тъжна съм, че би трябвало да се откажа. Дойдох в Мейсън в неделя и пробвах всичко, с цел да мога да изляза на корта довечера. След тренировката ми тази заран към момента имах вяра ", показа Уилямс пред формалния уебсайт на WTA. " Но, за жалост, гърбът ми към момента не ми разрешава да изляза на корта ".
 Програма за четвъртия ден на огромните шампионати в Синсинати
Програма за четвъртия ден на огромните шампионати в Синсинати

Сесията стартира в 18:00 часа и може да продължи до на следващия ден заран

Ветеранката последва образеца на Рафаел Надал, който в неделя подвигна купата в Монреал, а незабавно по-късно също отхвърли Синсинати. Очевидно е, че дълголетието в тениса изключва непрестанната игра.

Роджър Федерер и Новак Джокович пропуснаха канадския шампионат и по тази причина нямат проблем да играят в Синсинати. За тенисистите от по-ниско равнище поредните шампионати не са проблем, тъй като играят приблизително по един мач седмично.
 Резултати от
Резултати от " Мастърс " 1000 в Синсинати

Григор Димитров е в половината на Новак Джокович и Роджър Федерер

Интересен факт е, че шампионката от Монреал Бианка Андрееску също не можа да се включи в конкуренцията в Синсинати. Канадката от румънски генезис изгря през март, спечелвайки " Индиън Уелс ", само че по-късно отсъства няколко месеца от корта поради травма в рамото.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР