Носенето на маски или газови маски на публично място вече

...
Носенето на маски или газови маски на публично място вече
Коментари Харесай

В Украйна вече е задължително носенето на маски на публични места

Носенето на маски или газови маски на обществено място към този момент е наложително в Украйна, откакто управляващите започнаха редица нови ограничения за в допълнение ограничение на разпространяването на новия ковид.
Местните хора също по този начин към този момент са лимитирани да се събират навън в групи от повече от двама души, като се изключи тези с деца, с младежи под 16 години, на които им е неразрешено да излизат от вкъщи си без компаньон.
Всички визити в паркове, зони за отдих, спортни площадки и стадиони са неразрешени, с изключение за тези, които разхождат домашните си любимци, като те могат да го вършат единствено сами.
Осем украински депутати с ковид
Новите правила са в допълнение към тези, наложени на 12 март, в това число затварянето на учебни заведения и университети, заведения за хранене, кафенета, развлекателни центрове и фитнес зали и съществени ограничавания за потреблението на публичен превоз.
Тази заран украинското здравно министерство регистрира още 143 новозаразени с ковид за последното денонощие, с което общият брой на инфектираните в Украйна доближи 1 462 души.
Досега 45 души са умряли от COVID-19 в страната, в това число 26 дами и 19 мъже. Сред тях 85% са над 50-годишни. 28 души са се възстановили.
Припомняме, че поради ограниченията в страната се стигна до конфликти. На територията на Хидропарка в Киев се стигна до конфликти сред полицията и жители, които не бяха позволени на територията му поради рестриктивните мерки, въведени като мярка против ковид.
По данни на правоохранителните органи, лицата, които се пробвали да провокират спор, са добре им известни и са взели участие при конфликти на разнообразни строителни обекти.Няколко от „ деятелите “ са били арестувани от полицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР