Норвежкият модел Амали Олуфсен е подготвен да играе ролята на

...
Норвежкият модел Амали Олуфсен е подготвен да играе ролята на
Коментари Харесай

Модел на Плейбой играе ролята на бившата съпруга на Пол Гаскойн в биографичен филм

Норвежкият модел Амали Олуфсен е квалифициран да играе ролята на някогашната брачна половинка на Пол Гаскойн Шерил във филм за живота на проблематичния футболист.

23-годишната хубавица изгря в модата като лице на английска марка долни дрехи Buttress & Snatch и стана Playboy Playmate през август 2020 година

Според изданието Daily Mail тя ще пасне съвършено за ролята на Шерил - която е майката на модела Бианка Гаскойн и която, откакто се ожени и се разведе с Гаскойн, се появява в Loose Women и I'm A Celebrity.

„ Амали набира известност в света на моделите и също така неотдавна е актриса. И тя изцяло се вписва в ролята на младата Шерил в биографичния филм за Пол Гаскойн. Тя е впечатлила продуцентите и е подготвена да изиграе ролята. Тя се реалокира в Обединеното кралство през 2021 година и основателите на филми се надяват да върнат плана допустимо най-скоро. Както при толкоз доста продукции тази година, пандемията поради COVID-19 провали проектите за креативен планове, като доста от тях към момента са на назад във времето. Затова би трябвало да изчакаме и да забележим какво ще стане по-късно...”, разяснява източник пред Daily Mail.

Преди това Амали е взела участие в такива като “30 Years Of Hurt” и “Best Sheep” и ще се появи на корицата на Playboy Australia идващия месец.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР