Норвегия отнесе Кипър с 4:0 в Ларнака и записа четвърта

...
Норвегия отнесе Кипър с 4:0 в Ларнака и записа четвърта
Коментари Харесай

Холанд блести при успех на Норвегия, Испания приземи Шотландия

Норвегия отнесе Кипър с 4:0 в Ларнака и записа четвърта поредна победа. Александър Сьорлот откри резултата в 33-ата минута. Ерлинг Холанд се разписа на два пъти в границите на седем минути в средата на второто полувреме, а Фредрик Аурснес означи четвъртото попадение.

Скандинавците са на трето място в група " А " на евроквалификациите с актив от 10 точки, а в неделя им следва домакинство на Испания, който има две точки повече, само че и мач по-малко. Лидер в групата продължава да е Шотландия, макар загубата от Испания.

Иберийците завоюваха семейството си с 2:0. Алваро Мората откри резултата в 73-ата минута, а малко преди края дебютантът Ойхан Сансет се разписа след груба неточност в отбраната на гостите.

След този триумф испанците се приближиха на три точки до водача Шотландия, който записа първа загуба, откакто бе спечелил първите си пет мача. Британците обаче не престават да са в добра позиция, защото имат преднина от пет точки пред Норвегия. Скандинавците одобряват Испания в съдбоносен конфликт след няколко дни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР